Multi lokale udlejning

Udlejning af Multihus med lokalitet i Søgård

Har du brug for et lokale til din næste fest så danner Søgård Multihus gerne rammerne herom. Multihuset er centralt beliggende ved motorvejs afkørsel 15; Søgård. Ligeledes er der gode busforbindelser til og fra Søgård (bus rute 220).

Multihuset er indrettet således, at det kan rumme maks. 50 siddende personer i festlokalet. Festlokalet opvarmes med elvarme og/eller brændeovn. El og vand er inkluderet i lejemålets pris jf. nedenfor. Der er tilhørende 2 badeværelser med toiletter, samt anrettekøkken og baglokale med afstilleplads. Anrettekøkkenet er indrettet med service til 50 personer, ligesom der er opvaskemaskine og almindeligt komfur og køle-/fryseskab.

Til multihuset hører en god stor parkeringsplads, samt stor grund, hvor den tidligere tennisbane indbyder til al slags boldspil. Der er halvtag foran bygningen hvor de lyse solskintimer kan nydes. Der kan traves en fin tur ved Søgård sø og skov - læs mere om området på www.soegaardby.dk

Lokalet kan lejes for 850,00 DKK kr. pr. døgn. Rengøring foretages af lejer selv eller kan dette tilkøbes for 350 DKK kr. Henvendelse omkring udlejning kan ske til:

Medborgerforeningen for Søgård og Omegn
Conny Nielsen
Tlf. 20 84 35 78
E-mail: co.ni@privat.dk

 

Hent også som PDF her

 

Se hele udlejnings brochuren her