3 kommentarer til “Byfest 2016”

  1. Hej borgere i Søgaard

    Jeg er daglig pendler mellem Sønderborg og Krusaa. Og som tidligere når tiden er mørk og typisk efter en lille ferie (Jul Nytår) og jeg kører ruten for første gang slår det mig hvert år: Strækningen ud for Søgaard er bælg mørk, særlig sådan en morgenstund her med lidt regn. Og jeg ved og føler for de skolebørn der skal krydse vejen til og fra bussen om morgnen de relativ farlige situationer der kan opstå. Nøjh hvor ville det hjælpe med noget ordentligt vejbelysning og ja et blinkende fodgængerfelt være et kærkommen løft. Og især en betryggende hjælp til de børn og unge der krydser vejen. Måske i allerede i jeres bylaug er opmærksomme herpå. Gi politikkerne et kærligt spark bagi om nødvendigt 🙂 Kærlig hilsen den daglige bruger af landevejen. Lykke til, hilsen Henrik Christiansen Augustenborg på Als.

    Svar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.