DILETTANT I SØGÅRD DEN 13. og 14. MARTS 2020 AFLYSES HERMED!

DILETTANT I SØGÅRD DEN 13. og 14. MARTS 2020 AFLYSES HERMED!

På et stemningsforladt møde i går aftes kl 19:00 vedtog dilletant holdet at udsætte begge forestillinger, det var en svær beslutning, efter utallige sjove øve aftner med højt humør, samt en aften hvor vi slæbte scenen op fra kælderen. For at dette ikke skulle være helt spildt, besluttedes det at forestillingen vil blive forsøgt opført ved byfesten, hvis Corona har sluppet taget i os til den tid.

Kort efter mødet kom den samme besked så fra Mette Fredriksen. Danmark skal lukkes ned, så vi mener af hensyn til borgerne og tilskuerne som er rejst langt for at for at se årets stykke, at det var den rigtige beslutning.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.