ByFest – 2015

Så er det årlige byfest slut i Søgård, for året 2015.

I år havde Byfest argangerørene noget andet i tænkerne end det sadvanlige byfest - Denne gang var der Bieer fest, med alt hvad der hørte til.

Der har været gang i den lige siden start dagen

Onsdag var der rigtig mange som var mødt op, til en god tur rundt om Søgård sø. Der blev både løbet og gået rundt om den fine natur som Søgård er omgivet af.

Torsdag var der Bingo med alt hvad der hørte til. Store sponsor gaver stod på rad og række som ventede på at de skulle deles ud, mellem alle de heldige vindere af spillet. Vi fik lige et godt billede af en vinder, som var rigtig glad for gaven som fulgte med  IMG_0725

Fredag blev der givet gas med rigtig god øl smagning, som var arrangeret af Ralf. Der var rigtig mange smagsprøver med, som havde en historie fra det tyske. Der var stor interesse for dette gode arrangement. Så hvis du gik glip af det, så husk at få bestilt billetter til det næste år!

Lørdag startede med morgenmad som blev serveret af Søgård medborgerforening.
Klokken 10 startede det årlige FunnyGames hvor der var 6 hold tilmeldte. Der skulle transporteres vand over en stige, køres med trillebør, vælte flasker ved at glide hen i mod dem på en glat presenning, lige som bowling. Og mange mange flere aktiviteter var arrangeret. Til sidst galt det om at få revet 5 stk t-shirts fra hinanden som var fryset ned.... Det var noget af en sej kamp at komme igennem de frosne t-shirts.
Vinderne af årets FunnyGames var Rantzausvej! - Her er et billede af holdetFunny games 2015 - Rantzausvej vandt
Fra venstre står HC, Emil Katrine, Anton og Tea

I mens at der var FunnyGames var der bage konkurence og Kliplev Sumba hold var på besøg for at give den gas i teltet også.
Om aftenen gik det løs til bieerfest med DJ Ötzi og Lars musik. Der blev hold en kæmpe fest med masser af sjov! - Billederne kan ses lige her

PS: Ligger i inde med billeder fra dette års byfest er i velkommen til at sende dem til os på e.f.c@live.dk - Mange tak for en god byfest!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.